VGA 2011: The Last of Us je novou hrou Naughty Dog

Titul The Last of Us, o ktorom sa podobne ako o Alan Wake ‚s American Nightmare alebo o Command & Conquer: Generals 2 šuškalo už niekoľko týždňov pred konaním Spike Video Game Awards, bol počas včerajšieho slávnostného večera konečne oficiálne oznámený. A ako vyplynulo na povrch, ide o najnovšiu značku z pera kalifornských Naughty Dog (Uncharted, keby náhodou niekto nevedel), v ktorej by malo ísť o „akčný zážitok so survival prvkami, ktorý rozpráva príbeh Joela a Ellie, ktorý prežili masívnu epidémiu a skazu ľudstva „.

> „Sme vzrušení z toho, že konečne môžeme The Last of Us odhaliť, projekt, na ktorom už náš tím nejakú tú dobu pracoval,“ povedal pri tejto príležitosti viceprezident Naughty Dog, Evan Wells, „Naším cieľom je zmeniť spôsob, akým ľudia prežívajú videohry. Sme presvedčení, že The Last of Us posunie rozprávanie príbehu hier a hráčom zaistí zážitok neporovnateľný so všetkým ostatným na trhu. “

> Dátum vydania tohto PlayStation 3 exkluzívneho thrilleru zatiaľ zverejnené nebolo, len niekoľko obrázkov a nový wallpaper. A samozrejme nižšie uvedený trailer.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár