Detaily o chystanej hre podľa South Parku

South Park: The Game bola nedávno odhalená obálkou amerického Game Informer a dnes tu máme informácie, ktoré z rovnakého časopisu unikli. Jeden z predplatiteľov, ktorému už dorazil do schránky, sa totiž o ne rozhodol podeliť so svetom. Vďaka a dúfajme, že si ich nevymyslel. Takže čo si pre nás Trey Parker, Matt Stone a štúdio Obsidian prichystali?

> Ste nové decko v meste a nebudete hovoriť. Svojho hrdinu si ale môžete samozrejme plne upraviť a herné menu je váš smartphone, v ktorom tiež nájdete aplikáciu v štýle Facebooku, ktorá bude ukazovať, koľko máte kamošov – to je totiž jeden z hlavných cieľov hry – a aká je vaša reputácia medzi ostatnými deckami. Prvou úlohou bude zapadnúť do komunity: napríklad hraním RPGček s ostatnými. Tieto hry, ktoré sa spočiatku odohrávajú v South Parku „oživnú“ a premenia sa v plnohodnotné RPG. Uvedie vás do nich Cartman, ktorý vám dá vybrať z piatich herných tried: dobrodruh, paladin, zlodej, čarodejník a jedna neoznámená, ktorú vymyslel sám Cartman.

> Samotné bitky majú byť v štýle hier Paper Mario a Mario & Luigi, ale zároveň to budú ťahovky. Kto prvý začne súboj, je prvý na ťahu a tak ďalej. Do toho všetkého budú ešte zamiešané boje v štýle Final Fantasy z bočného pohľadu. Popravde, až toto uvidíme na screenshotoch a videách, bude to hneď jasnejšie. Pôjdu tu vylepšovať zbrane, hltať lekvary (malinovky) a ďalšie typické RPG prvky.

> Po technickej stránke hra pobeží na engine Dungeon Siege III. Tvorcovia môžu pracovať s produkčnými dokumentmi epizód z predchádzajúcich pätnástich rokov seriálu a tiež dostali zoznam schválených farieb a textúr. Časopis priniesol ešte ďalšie menej podstatné informácie a omrvinky, ktoré si prípadne môžete prečítať na NeoGAFu.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár