Prvé informácie o kooperácii v Mass Effectu 3

Už je to oficiálne, dámy a páni, pôvodne neoficiálna správička o existencii multiplayeru v Mass Efffectu 3 získala od BioWare posvätenie. A čo viac, vývojári rovno prostredníctvom Chrisa Priestlyho na oficiálnych fórach zverejnili niekoľko prvých detailov. Nutné na úvod poznamenať, že pôjde čisto o kooperatívny režim až pre štyroch hráčov, ktorého hranie by sa malo priamo dotýkať tiež singleplayerovej kampane. Konkrétne odohraní niektorej z misií vám v hre pre jedného hráča odomkne alternatívne metódy na získanie konečného víťazstva nad Reapery. Autori tomuto systému hovoria „Galaxy at War“ a výsledky v kooperácii sa budú odrážať v úrovni vášho „Galactic Readiness“.

Treba poznamenať, že využitie tohto systému je úplne dobrovoľné a ide len o ďalší spôsob, ako hráč môže mať kontrolu nad svojím herným zážitkom – stále budete môcť dosiahnuť najlepšieho, kompletného záveru kampane Mass Effectu 3 úplne osamote.

> A čo zrejme fanúšikov univerza Mass Effectu poteší najviac, nebudete musieť hrať len za veliteľa Sheparda (čo by vlastne mohlo vyzerať divne, keby po bojisku behali štyria Shepardovia). V hre totiž nebude chýbať ani systém vytvárania vlastných postáv a ak sa nebudete chcieť s tvorbou vlastného bojovníka zdržovať, vždy si pôjde vybrať z bohatej ponuky postáv z kampane. Zatiaľ boli potvrdení – Turians, Krogans a Asari.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár