Betaverzia Battlefield 3 – dôležité informácie

Veľký deň nadišiel, verejná betaverzia strieľačky Battlefield 3 dnes oficiálne odštartuje. A  nemuselo byť zlé vytvoriť takú akúsi sumarizačnú novinku, v ktorej by boli všetky podstatné informácie ohľadom tohto multiplayerového testu.

Kedy bude betaverzia prebiehať?
> Verejná betaverzia má štartovať dnes (29. septembra 2011), čas je bohužiaľ neznámy. Dá sa však očakávať, že odštartuje niekedy počas popoludnia nášho času (AKTUALIZÁCIA: 3,9 GB veľký klient je už k dispozícii na stiahnutie na službe Origin). Betaverzia skončí o jedenásť dní neskôr, teda 10. októbra 2011.

Kde si môžem betaverziu stiahnuť?
> Počítače – služba Origin, časť „Free Games“
> Xbox 360 / PlayStation 3 – automaticky by sa mala objaviť na danej službe (Xbox Live Marketplace, respektíve Playstation Network Store)

Čo mi betaverzia ponúkne?
> Základná verzia ponúka rovnakú mapu a herný mód ako v prípade predchádzajúcej alfa verzie, teda Operation Metro (Paríž) v móde Rush. Okrem toho v zozname serverov nájdete tiež uzamknuté servery pre 64 hráčov ponúkajúce mapu Caspian Border. Na tieto servery sa možno pripojiť iba so špeciálnym heslom, ktoré je čas od času zverejnené na oficiálnych fórach. Bohužiaľ sú však dostupné len interným testerom.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár