The Old Republic má konečne dátum vydania

Isto iste už viete, že budete zháňať vianočné darčeky na poslednú chvíľu? Čerstvejšiu hernú novinku ako Star Wars: The Old Republic tesne pred Štedrým dňom určite nezoženiete. Hra práve dostala oficiálny dátum vydania a v Európe ním je štvrtok 22. decembra, v Amerike už utorok o dva dni predtým. BioWare vyšli s pravdou von na tohto ročných Eurogamer Expo v Londýne.

Je to neuveriteľný okamih pre všetky u nás v BioWare a u našich partnerov v LucasArts, ktorí všetci zasvätili svoj ​​život vývoji tejto úžasnej hry. Ďakujeme za trpezlivosť miliónov fanúšikov, ktorí na vydanie hry čakajú.

> A čo určite hráča zaujíma nemenej, sú oficiálne ceny predplatného. The Old Republic totiž nejde na žiadnom systéme mikrotransakcií alebo podobných novotách, ale na „starom dobrom“ mesačnom – či viac mesačnom – modelu platieb. Ceny sú nasledovné: 12,99 € za mesiac, 11,99 € za mesiac pri platbe za tri mesiace zároveň alebo 10,99 € za mesiac pri platbe na pol roka naraz. Samotná hra potom obsahuje už jeden mesiac predplatného, ale dá sa predpokladať, že k jeho aktivácii bude rovnako potrebné zadať kreditnú kartu, prípadne predplatený kupón. A na záver tu máme nový trailer, ktorý tiež dátum oznamuje:

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár