Jagged Alliance Online vyjde ešte tento rok

Je tomu už skoro rok, čo spoločnosti Gamigo a bitComposer oznámili taktické MMORPG Jagged Alliance Online. Hra bude bežať v prehliadači a bude voľne dostupná. Podľa tlačovej správy bude využívať rovnakých princípov ako jej predchodcovia. Hráč sa opäť vtelí do role veliteľa, ktorý bude ovládať skupinu bojovníkov v známom izometrickom pohľade. Nebudú chýbať misie, taktické rozhodovanie, nákup vybavenia i vojakov a ďalšie známe prvky. Novinkou bude tvorba aliancie hráčov alebo požičiavanie žoldnierov od ostatných hráčov.

Séria Jagged Alliance je kultová klasika a spoločnosť Gamigo si veľmi priala jej online verziu. Takže sme nadšení, že máme globálne práva k tomuto projektu. Budeme robiť všetko čo je v našich silách, aby sme potešili našich fanúšikov. Hľadali sme správneho partnera pre tento projekt a sme presvedčení, že týmto partnerstvom sme položili základ pre dlhodobú spoluprácu. Gamigo má mnohoročné skúsenosti s publikovaním online hier v prehliadači, preto je pre nás ideálnym partnerom pre tento projekt.

> Dátum vydania je naplánovaný na tento rok. Ďalšie informácie prinesie nadchádzajúci GamesCom, kde bude predstavený aj nový trailer, na ktorý sa môžeme pozrieť tu.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár