POZNÁME DETAILY O CHYSTANOM PRÍDAVKU PRE BRINK

Strieľačka Brink od vývojárov zo Splash Damage to má zatiaľ ťažké. Hráčom ani recenzentom sa na prvý pohľad príliš nezavďačila (našu recenziu nájdete tu), na druhú stranu si vo Veľkej Británii viedla viac než dobre. Autori sa tak rozhodli aspoň čiastočne napraviť reputáciu a tak usilovne pracujú na prvom, navyše úplne zadarmo stiahnuteľným balíčkom Agents of Change, o ktorom konečne zverejnili nejaké konkrétnejšie informácie.

> Najväčším lákadlom tohto DLC sú bezpochyby dve kompletne nové mapy alebo aj zvýšenie maximálnej úrovne na hodnotu 24. Prvý z nových máp, “Founders ‘Tower” nám ponúkne boj priamo o neslávne známu vežu Ark, zatiaľ čo v “Labs” navštívime skvele vybavené výskumné komplexy, ktoré až do tejto chvíle nezasiahla prebiehajúca občianska vojna. Vývojári okrem toho plánujú spustenie vlastnej stránky ponúkajúcej rozsiahle herné štatistiky, verzia pre Xbox 360 a PS3 by mala byť spustená budúci utorok, počítače sa vraj dočkajú “veľmi skoro”. Ďalšie novinky nájdete v nižšie uvedenom zozname.

Nové predmety
> UAV – Operative – toto zariadenie umožňuje zobraziť blízko sa nachádzajúcich nepriateľov na svojom radare, dokonca ho možno začať plne ovládať a nechať u niekoho vybuchnúť
> Napalm Grenade – Soldier – nový typ granátu sa smrtiacim Napalmom vnútri
> Field Regen Unit – Medic – zariadenie uzdravujúce okolitých spolubojovníkov
> Tactical Scanner – univerzálna – schopnosť odhaliť protivníkove používané vylepšenia

Nové prídavky pre zbrane
> Bayonets – ideálny prídavok pre boj muža proti mužovi
> Weapon Shields – štít umožňujúci kryť sa proti nepriateľskej paľbe

Nové oblečenie
> The Sad Punk – Resistance – oblečenie v štýle Steampunkové kultúry
> The Lime – Security – inšpirované tradičným vzhľadom európskych policajtov

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár