Nové informácie o The Crew + gameplay trailer

The Crew si odbil svoju premiéru už v minulom roku, kedy ho vydavateľ Ubisoft prezentoval ako zbesilú závodnú arkádu pre viacerých hráčov. Príliš veľa informácií sme sa však po prvom traileri nedočkali, a to až doteraz. Ubisoft vydal prvý gameplay trailer a s ním sa začali objavovať prvé informácie o hre samotnej.

Prvá správa sa týka hráčov s konzolami tejto generácie – PS4/Xbox One. The Crew síce pôjde v toľko vytúženom rozlíšení 1080p, počet snímkov za sekundu sa však vďaka tejto skutočnosti zníži s klasických 60 na 30. Čo je u závodnej hry vcelku nepríjemný fakt.

Vývojári si tiež prichystali exkluzívnu funkciu pre majiteľov konzoly Playstation 4. Na ovládači Dualshock 4 bude hra využívať jej dotykovou plošinku, pomocou ktorej budeme môcť manipulovať napríklad s takou mapou.

The Crew bude ako také závodné MMO obsahovať mnoho výziev a questov, ktoré vám podľa slov vývojárov zaberú „desiatky hodín.“ Sloboda jazdy je tu samozrejmosťou, preto sa budeme môcť kedykoľvek prechádzať ako napríklad v takom Detroite alebo Las Vegas, ale aj napríklad v Yosemitskom národnom parku. Ubisoft tiež plánuje hru podporovať na roky dopredu pomocou dodatočného sťahovateľného obsahu. Trochu sa však bojíme mikrotransakcií, ktoré by mohli zamoriť celú hru.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár