Gran Turismo 6 dostalo novú aktualizáciu

Spoločnosť Polyphony Digital, tvorca úspešnej PlayStation série Gran Turismo, uvoľnila novú aktualizáciu hry Gran Turismo 6. Ide o najnovšiu aktualizáciu série, ktorá zohľadňuje vývoj GT6 podľa predstáv spoločnosti Polyphony a súčasne reaguje na spätnú odozvu širokej komunity fanúšikov Gran Turismo z celého sveta. Takto hovorí oficiálna tlačová správa. Medzi hlavné novinky predstavené v aktualizácii 1.05 patria:

Nové funkcie pridané do Otvoreného Lobby

V Nastavenie miestnosti na obrazovke Nastavenie pretekov boli k možnosti Typ závodu pridané voľby Časovka, Drift a Voľná ​​jazda.

Teraz je možné použiť Nastavenie obmedzujúce výkon aj v prípade, kedy je Výber vozidla nastavený na Filtrovať podľa výrobcu či Filtrovať podľa kategórie.

Motokáry možno teraz vybrať aj v závodoch jedného typu vozidla konaných na tratiach, ktoré majú povolené zmeny počasia.

Nastavenie pravidiel možno teraz skontrolovať v potvrdzovacom okne ešte pred vstupom do miestnosti.

Klik pro zvětšení

Ak pre kvalifikáciu zvolíte možnosť Pretekať sám, zobrazia sa ostatné vozidlá len ako línia (rovnako ako v režime Sledovať preteky, kedy sa ako línia zobrazujú iné vozidlá než zaberané vozidlo).

Pridaný režim pre viacerých monitorov

Do ponuky tlačidla Štart> Nastavenie> Obraz bola pridaná možnosť Nastavenie pre viac monitorov.

Vyhľadávanie vozidla

Do sekcie VOZIDLÁ v Mojom centre bola pridaná funkcia Vyhľadávanie vozu. V autosalónoch je tak teraz možné vyhľadávať vozidlo podľa špecifických kritérií.

Predaj individuálnej farby závodného výstroja

Teraz je možné zakúpiť individuálne farby závodného výstroja miesto kompletnej sady. Cena určitej závodné výstroje preto bola náležite upravená.

Klik pro zvětšení

Rozšírenie možností tuningových úprav motokár

Na obrazovke Jazdné nastavenie je možné upravovať hodnoty Kontroly trakcie. Rovnako je teraz k dispozícii aj Pomoc pre vyrovnanie šmyku.

Na obrazovke Úpravy vozidla možno teraz nastaviť hodnotu Vyváženie bŕzd. U štandardných motokár možné nastaviť iba zadné brzdy, zatiaľ čo u motokár s radením možno upraviť predné aj zadné.

Ďalšie vylepšenia a úpravy

Do hornej časti obrazovky Moje centrum a do okna s informáciou o odmene bola pridaná ikona indikujúca stav bonusu za po sebe idúcom prihlásení (od 1 do 5 dní).

Prírastková hodnota pre úpravu voľby Predné / zadné rozloženie toč. momentu v nastavení Úpravy vozidla bola zmenené z 5 na 1.

K aktualizácii hry Gran Turismo 6 dôjde automaticky, akonáhle bude hra spustená v on-line režime.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár