Titanfall vraj pobeží vo vyššom rozlíšení ako v 720p

Hrateľná betaverzia hry Titanfall zožala veľký úspech. Celkovo si ju zahralo až dva milióny unikátnych hráčov, ktorí pomohli vývojárom k značnému zlepšeniu stavu hry (až 10 zásadných chýb bolo opravených). Beta už však skončila a veľa ľudí po celom svete už napäto očakáva plnú verziu, ktorá má do obchodov v Európe doputovať 14. marca pre Xbox One a PC a 21. marca pre Xbox 360.

Môžem vám akurát prezradiť, že hra je dokončená a pobeží vo vyššom rozlíšení, než v 720p. To je všetko, čo môžem povedať. 

A pretože už je to menej ako mesiac do samotného vydania, jeden vývojár zo štúdia Epic Games prezradil na obľúbenom fóre Reddit, že sa Titanfall dočkal statusu GOLD, hra je teda po vývojovej stránke kompletne dokončená. S touto správou nám však poodhalil aj oveľa zaujímavejšiu informáciu. Podľa neho pobeží Titanfall vo viac, ako v pôvodne špekulovanom 720p. Táto správa však s nárastom next-génových hier v 900p (hlavne u Xbox One, bohužiaľ) nemusí ani znamenať potvrdenie toľko vytúženého 1080p. Ako na tom hra vo výsledku bude, to si budeme musieť nejakých pár dní ešte počkať.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár