Registrácia do bety Titanfall je otvorená

Čakanie je skoro u konca. Spoločnosť Electronic Arts dnes spustila oficiálnu webovú stránku pre registráciu do otvorenej betaverzie hry Titanfall, vyvíjanej pre konzoly Xbox 360/ONE a PC štúdiom Respawn Entertainment.

Pre prístup do hry musíte byť samozrejme zaregistrovanie buď v službe Origin (PC), alebo Xbox Live (Xbox One). Celkom prekvapivo však nemusíte mať predobjednávku hry, a ani nemusíte byť pozvaní do bety. Stačí, aby aspoň jeden účet vo vašom Xboxe bol do bety zaregistrovaný a ďalej sa o ostatné profily starať nemusíte.

Beta Titanfall nie je finálnou verziou hry a reprezentuje len malú časť obsahu výsledného produktu. Testovanie hry pred vydaním nám pomôže vytvoriť lepší finálny produkt pre našich fanúšikov.
EA sa spolu s dátumom začiatku testovania (14. február) zmienila aj o tom, čo bude v beta verzii dostupného. Celkovo si budeme môcť zahrať tri herné módy: Atrittion, Hardpoint Domination a Last Titan Standing.

Atrittion znamená team deathmatch, Hardpoint Domination je hra na území a Last Titan Standing nadelí všetkým hráčom titana už od začiatku zápasu Titanfall vyjde pre PC a Xbox One na začiatku budúceho mesiaca. Čo sa týka platformy Xbox 360, tu hra vyjde o dva týždne neskôr, teda 25. marca.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár