V roku 2015 pôjdeme do kina na Assassins Creed

Priznajme si narovinu, snívali sme o tom tak nejako všetci. Assassin Creed je rozsiahla historická séria, ktorá si zaslúži sfilmovanie ako máloktorá hra. Šuškanda okolo snímke trvala dlho, skoro tak dlho, že mnohí zabudli, že sa vôbec o niečom takom šušká. Teraz však prišlo štúdio 20th Century Box s nevídane konkrétnou správou: filmový Assassin Creed pôjde do kín 22. mája 2015. Okrem toho už sa nejakú dobu vie, kto si strihne hlavnú úlohu Desmonda. Bude to Michael Fassbander, ktorého poznáte predovšetkým ako záporáka, napríklad Magneta z posledných X-Menov.

O scenár sa postará Michael Lesslie a nebude mať vskutku jednoduchú úlohu. Musí pripraviť takú pecku, ktorá by dokázala zavariť miliardovému projektu Avengers, ktorý v tom istom období vstúpi na strieborné plátna so svojím druhým pokračovaním. Aj preto možno očakávať, že na režisérske kreslo nesadne „ostrieľaný“, „kvalitný“ a rozhodne nie „netalentovaný“ Uwe Boll, ktorý už pár herných inscenácií stvoril. Výsledok bol zakaždým dosť žalostný.

> Špekuluje sa tiež o zasadení filmu. Všetko napovedá tomu, že sa objavíme v prostredí Jeruzalema, teda v hlavnej úlohe s Altairom.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár