Téma: Psi vo videohrách

Aj medzi hráčmi sa určite nájdu zarytí kynológovia. Nepochybujeme, že mnohí z vás majú aj nejakého štekajúceho domáceho mazlíčka aj doma. Ak ste nejakým zázrakom naučili rozprávať rečou psa aj vašu mačku, potkana, či kanárika, táto téma sa môže týkať aj vás. Určite ste si v nejednej hre nejakého psa, vlka, či inú psovitú šelmu určite všimli a my sme vybrali hneď niekoľko takých, kde sú psi celkom obľúbenou a niekedy aj dôležitou súčasťou!

The Sims 3: Pets

Kto by čakal ako domáce zviera v tomto datadisku žirafu, môže zúfať, kto však čakal bežných mazlíčkov, či koňa, môže sa radovať. Nám najväčšiu radosť hneď po mačkách robili psi. Nielenže sa dali vychovať, mohli vám nosiť noviny, či robiť zle, takisto ste si mohli psa vytvoriť podľa vašich predstáv, chodiť s ním na prechádzky a podobne. Čo je najdôležitejšie, je fakt, že tento prídavok je podľa nás tým najzábavnejším, ktorý si môžete kúpiť.

Dragon Age: Origins

Nezapieram, pes, ktorého som si pomenoval podľa svojich predstáv v tomto príbehovom RPG od Bioware je úžasným charakterom. Pes vám pomáhal pri každodennej činnosti, či ste boli medzi Elfami, trpazlíkmi, či v čarodejnej veži. Tento pes vedel byť zakrvavený po celom tele a aj tak sa na svojho majiteľa usmieval a urobil pre neho prvé aj posledné. Škoda je, že takúto rasu v skutočnom svete nemáme, hneď by na svete bolo menej zla.

Command and Conquer: Red Alert 1, 2, 3

Kým klasickým jednotkám v tejto stratégií v reálnom čase ste museli kúpiť kasárňu, psom stačila oveľa lacnejšia búda. Nemecký ovčiak pritom pomohol častokrát v kritických situáciách viac než nejaký branec Sovietov. Odhalil amerického špióna, zabil vojačika ako jedno sústo a podobne. Je trošku smutné, že nebol pancierovo ochránený, tak ako videl autor recenzie na pitbulovi na Bratislavskom letisku.

Call of Duty 4

Vieme, najlepšou misiou bola tá v Chernobyle, každý spomína na tento moment ako vrchol celej hry. Ale všimli ste si tam aj tých otravných nepriateľských psov? Museli ste sa im uhýbať, vraždiť ich. Nuž, jednej organizácií by sa to asi nepáčilo, ale ľudia v skutočnosti používajú psov na útoky, takže aj brániť sa je potrebné.

Petz: Dogz 1, 2 

Tak ako je možnosť starať sa o psy v The Sims, takisto je tá možnosť aj v tomto titule. Tu sú možnosti samozrejme väčšie. Vlastne sa jedná o náhradu za čínsko-japonské Tamagochi moderné v 90. rokoch. Pes sa usmieva, je stále hladný, keď nespí, tak sa chce hrať atď. Je to titul zameraný na detské publikum a myslíme si, že by vám túto hru o hlavu otrepala aj vaša priateľka. Kebyže si môžeme vybrať, tak si radšej kúpime Čivavu.

Fallout 3

Strážneho psa, ktorý bude vašim parťákom v post apokalyptickej americkej krajine si budete pochvaľovať. Ochráni vás pred mutantami, nepriateľmi, alebo zombíkmi. Takisto vám bude robiť spoločnosť aby vám nebolo smutno. My sme vďaka takémuto psovi mali aj večeru, samozrejme nie zo psa. Nie sme Kórejci!

Ďalšie tipy

V prípade, že vám tieto tituly nestačili, môžete sa pustiť do hľadania ďalších titulov. My ešte odporúčame titul Sleeping Dogs, kde sú psy dokonca v samotnom názve hry, čo sa v nami vybratých hrách podarilo iba jednej. V Sleeping Dogs sú síce psy v ľudskej podobe, ale tak ak sa budete poriadne snažiť, možno sa vám otvorí achievment, že sa váš hlavný charakter premení na domáce zviera. V prípade, ak vám nevadí, že si budete musieť ešte chvíľu počkať, veľmi dobre vyzerá titul Watch Dogs, ktorý takisto má psa v samotnom názve.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár