Nová herná konzola vo veľkosti USB kľúča

Operačný systém Android vidíme na drvivej väčšine mobilných telefónov, no spoločnosť PlayJam na neho našla aj ďalšie využitie. Bodaj by nie, keď na Android Markete je už viac ako 700 000 hier. Pričom poriadna väčšina z nich by sa lepšie ovládala gamepadom, než ťahaním prstu po dotykovej obrazovke. Ak Vás napadlo, že pred konzolou Gamestick, ako sa konzola od firmy PlayJam bude volať, tu bol aj iný projekt na báze Androidu, máte pravdu, ale OUYA nemá veľkosť malého USB kľúča a predpokladáme, že nebude stáť ani 79 dolárov, tak ako Gamestick.

Gamestick bude fungovať veľmi jednoducho, do televízora ho jednoducho zapojíte pomocou HDMI portu. Konzola bude mať 8GB flash pamäť. 1 GB RAM, takže na problémy s hraním hier určite nenarazíme. Konzola je zatiaľ vo fáze funkčného prototypu a jej uvedenie na trh pomôže určite Kickstarter kampaň. Herná konzola by trh mala navštíviť už v priebehu štvrtého mesiaca tohoto roku. Sme zvedavý.

  Od fanúšikov na Kickstartery hra získala už 138 000 amerických dolárov, čiže prekonali plánovaný rozpočet o poriadnych 38 000.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár