Všetko o The Elder Scrolls Online + prvé screeny

Od prvého predstavenia TES Online sa na internet dostala tona informácií a obrázkov. Zenimax Online sa rozhovorili o „veľmi veľkých novinkách“ v sérii TES. Riaditeľ Paul Sage vysvetlil, že si hra samozrejme vezme čo najviac z predchádzajúcich dielov, ako napr. súbojový systém, interaktívne prostredie „ohybného“ sveta, avšak všetko bude upravené pre potreby MMO.

Hlavne chceme urobiť skvelú hru. Musí sa páčiť ľuďom, ktorí sú odchovaní MMOčkami, ale zároveň aj tým najklasickejším hráčom Skyrimu. Chceme sa trafiť do týchto dvoch skupín hráčov a zároveň vytvoriť fantastickú hru.

Hlavný príbeh sa opiera o vojnu na kontinente Tamriel, 1000 rokov pred Skyrimom. Nerevaríni bojujú proti Dagoth Uruma v Morrovindu, nespočet lordov sa bráni inváziám z Oblivionu a v krajine Skyrim prebieha občianska vojna.

Vo svete Tamriel sú 3 frakcie, za ktoré bude môcť hráč hrať. Každá sa skladá z 3 rás z ktorých si budete môcť vybrať. Nord, Dunmeri (Temní Elfovia) a Argoniansovia tvoria pakt Ebonheart. Pakt Aldmeri Dominion tvoria Altmerovia (Vyšší Elfovia), Bosmeri (Drevní Elfovia :-P) a Khajíti. A nakoniec pakt Daggerfall Covenant tvoria Breatoni, Redguardi a Orkovia.

Levelovanie bude stavať na tom, čo vybudovali predchádzajúce „offline“ diely. Bude sa hrať z pohľadu tretej osoby aby hráč videl tzv. Hotbar pre rýchle použitie rôznych útokov a podujatí. Strom skillov bude viac orientovaný na MMO, takže si hráči určia smer a ten budú vylepšovať. Avšak stále bude možné sa pripojiť k ľubovoľnej guild.

> Hlavnú úlohu budú v hre tvoriť náhodné eventy. Svet bude obsahovať nespočetné množstvo oblastí, ktoré hráči poznajú z Morrowindu, Oblivionu alebo Skyrimu, ale mapa nebude preskúmateľná kompletne – nebude otvorená, pretože niektoré oblasti budú odkryté až v prídavkoch. V časti Cyrodiil budú na konci prebiehať PvP súboje.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár