Resident Evil 6 oficiálne aj s trailerom

Capcom oznámil šiesty diel s niekoľkými detailami a trailerom navrch. Fanúšikovia série rozhodne sklamaní nebudú. Resident Evil 6 sa tentoraz bude odohrávať po celej Zemi, pričom najviac času budeme tráviť v Číne.

> Svet je v stave desať rokov po druhom diele a situáciu v Racoon City, pričom sa americký prezident rozhodne informovať verejnosť o tomto incidente s účelom obmedzenia bioteroristických aktivít Po jeho boku stojí aj Leon S. Kennedy, ktorý udalosť v Racoon City prežil. Po teroristickom útoku je však Leon nútený namieriť zbraň proti prezidentovi a zároveň tým urobiť jedno z najväčších rozhodnutí v živote. V rovnakej chvíli doráža Chris Redfield do Číny s nebezpečenstvom bioteroristického útoku. Celá Zemeguľa nie je v bezpečí a celá hra sa ponesie v hlavnom sloganu „No Hope Left“.

> Sľubovaný trailer taktiež nesklamal. Hneď vedľa narenderovaných častí obsahuje totiž aj nespočet záberov stiahnutých priamo z hry. Resident Evil 6 má potom vyjsť 20.11. 2012 s tým, že je plánovaný na všetky tri hlavné platformy – PS3, Xbox 360 a PC. Na počítače tento horor príde bohužiaľ neskôr.

zdroj:Czechgamer.com





You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridať komentár